Al sinds 2005 actief in de infratechniek

In 2005 begonnen we als pioniers in de aanleg en montage van telecomnetwerken. Nu, vele jaren later, zetten meer dan 100 toegewijde medewerkers zich dagelijks in voor grootschalige infrastructurele projecten op het gebied van water, energie en telecommunicatie door heel Nederland.

Bij elke opdracht nemen we een actieve rol aan, waarbij we nauw samenwerken met de opdrachtgever in elke fase van het project. Van gedetailleerde uitwerking en engineering tot aan de zorgvuldige nazorg, streven we naar een partnerschap waarin we gezamenlijk tot de beste oplossingen komen. Met alle benodigde disciplines in eigen huis zijn we in staat om een volledig scala aan diensten te leveren. We investeren in het opleiden van personeel en omarmen waar mogelijk innovatieve technieken.

Bij ons gaat het verder dan alleen het uitvoeren van projecten; het draait om het creëren van duurzame en effectieve infrastructurele oplossingen. Ontdek de kracht van onze ervaring, het commitment van ons team en onze focus op vooruitstrevende technologieën.

Over ons

Milano Infra B.V. is in 2005 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote kabel- en leidingspecialist. Tevens beschikt Milano Infra over een breed en trouw klantenbestand.

Milano Infra houdt zich bezig met reparaties aan bestaande netwerken, het aanleggen van kabels en het leggen van nieuwe of renoveren van bestaande gas- en waterleidingen. Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn, Milano Infra wil dat graag bewijzen. Wij zijn een VCA – **gecertificeerd bedrijf. Onze gediplomeerde vakmensen zijn ervaren, breed opgeleid en bezitten alle benodigde certificaten voor het uitvoeren van alle werkzaamheden.

Opleiding staat in ons bedrijf hoog in het vaandel. Milano Infra B.V. is een erkend leerbedrijf voor monteurs en financieel administratief medewerkers. Op dit moment zijn er medewerkers in opleiding voor monteur laagspanningsdistributie, eerste monteur gas en elektromoflassen volgens de norm NTA 8828.

Onze diensten

Onze voornaamste diensten omvatten het uitvoeren van reparaties aan bestaande netwerken, het vakkundig aanleggen van kabels, en het leggen of renoveren van zowel nieuwe als bestaande gas- en waterleidingen. Bij Milano Infra geloven we sterk in het leveren van kwaliteit zonder dat het onbetaalbaar hoeft te zijn. Ons VCA-certificaat getuigt van onze inzet voor veiligheid en professionele uitvoering van werkzaamheden. Met gediplomeerde vakmensen die zowel ervaren als breed opgeleid zijn, kunnen wij alle benodigde certificaten voorleggen om diverse werkzaamheden met precisie en deskundigheid uit te voeren.

Onze expertise

Naast onze expertise in het veld hechten we ook grote waarde aan opleiding en ontwikkeling. Milano Infra B.V. fungeert als erkend leerbedrijf, met lopende opleidingen voor monteurs en financieel administratief medewerkers. Momenteel investeren we in de toekomst met medewerkers in opleiding voor specifieke functies, waaronder monteur laagspanningsdistributie, eerste monteur gas, en elektromoflassen volgens de norm NTA 8828.

Bij Milano Infra B.V. staat vakmanschap, betrouwbaarheid en toewijding centraal, en we zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van kabel- en leidingswerk.